Over Marnix

Muzikaal leider van theaterconcerten & musicalproducties
Creatieve audio/music producer & arrangeur

Marnix werkte als muzikaal leider, repetitor, dirigent, pianist en arrangeur voor theaterproducties als ‘Stil In Mij de musical’, ‘CARO’, ‘Opvliegers 3 & 4’, ‘Dummie de Mummie’, ‘Sprookjessprokkelaar de Musical’, ‘Voor Alles Een Eerste Keer’, ‘Dolfje Weerwolfje’, Sprookjesmusical de Gelaarsde Kat’, ‘Sprookjesmusical Pinokkio’, ‘Dogfight’ en ‘The Last Five Years’. Ook was hij muzikaal verantwoordelijk voor (theater)concerten zoals ‘Sondheim in Concert’ & ‘Leading Ladies’ in DeLaMar.

In zijn creatieve muziekstudio in Audiocult Studios produceert hij muziek voor concerten, voorstellingen & artiesten. Zo maakte hij met Marleen van der Loo de CD ‘Schrijver in ’t Zand’ en met Ivo Chundro & Patricia van Haastrecht het nummer ‘Climb Ev’ry Mountain’.

Marnix geeft vast les aan de musical vooropleiding MusicAllFactory Jongeren.

Dit seizoen is Marnix in de theater te zien in de productie “Heartbeat” van “The Magic of Jeans”.

Theaterseizoen ’19-’20 te zien in:

Heartbeat

The Magic of Jeans

Dit theaterseizoen

The Magic of Jeans: Heartbeat (2019/2020)
Muzikale leiding, arrangementen, toetsenist
Stichting The Magic of Jeans

Opvliegers 5: Op Safari (2019)
Repetitor
Rick Engelkes Producties

Sprookjesboom De Musical (2019)
Repetitor, vocalscore
Efteling Theaterproducties

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks (2019)
Repetitor
Rick Engelkes Producties

 

Speellijst

Evenement details:

 • za
  19
  okt
  2019

  The Magic of Jeans: Heartbeat

  20:15Theater De Voorveghter Hardenberg

Media

In de Pers

“De muziek wordt op briljante wijze live gespeeld door Marnix Wetzer. Daarnaast klinken de stemmen van Doedens, Tönissen, Duister en Molenaar meer dan perfect bij elkaar. Ze beschikken ieder op zich over een pracht van een stem, maar gezamenlijk bezorgen ze geregeld een laagje kippenvel.”

Theaterparadijs

Marit van Eisden

“Vocaal staat de voorstelling als een huis! Ferry Doedens’ (Mika) stem past uitstekend bij de Nederpop-nummers en zijn tegenspelers (…) zijn niet alleen individueel maar ook in samenzang uitstekend. Ze worden on-stage begeleid door Marnix Wetzer, die als one-man-band toch het gevoel van een compleet orkest weet te creëren.”

Musicaljournaal

Frank Segers

“De vierkoppige cast speelt hun rollen uitstekend, en de vertolkingen van de songs, die soms dicht bij het origineel blijven, dan weer juist heel anders gearrangeerd zijn, is prima. (…) Ze doen het allemaal uitstekend, waarbij de goede muzikale begeleiding van Marnix Wetzer niet vergeten mag worden.”

Musicalworld

Jeroen Schat

Contact

Mail

info@cultuurwerkplaats.nl

Adres Studio

Modelleur 12
5171 SL
Kaatsheuvel